Mark & anläggningsarbetare

Mark & anläggningsarbetare

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som markarbetare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Vilka är vi?

På Contractor Mark i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Dina arbetsuppgifter

Våra medarbetare är det som gör oss framgångsrika och möjliggör att vi kan bygga för framtiden. Vi tror att framgång bygger på allas engagemang, driv och förmåga att se möjligheter.
Arbetet hos oss består av alla typer av mark- och anläggningsarbeten som rörarbeten i mark, vägbyggnationer, grundläggningar, finplanerings- och plattläggningsarbeten.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Det är önskvärt att du har kunskap av ritningsläsning, mätning, VA, rörläggning samt sten- och plattsättning. Yrkesbevis inom mark eller som maskinförare är meriterande, B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är allmänt händig, driven, engagerad och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi ser gärna att Du tar egna initiativ och har en känsla för prioriteringar och problemlösning.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår Projektchef David Andersson 070-253 13 38 eller VD P-A Wass 070-394 06 26

Ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. När du klickar på “Sök tjänsten” så kommer du att länkas till jobbet.se och därifrån gör du din ansökan.

Sista dag för ansökan är 2021-03-21 men vi gör urval löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf