Engagerad kvalitetssamordnare

Engagerad kvalitetssamordnare

Skellefteå, Umeå eller Sundsvall

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som kvalitetssamordnare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Som kvalitetssamordnare på Contractor arbetar du nära verksamheten med förebyggande och operativa arbete. Du är en noggrann och systematisk person som jobbar med utveckling och underhåll av Contractors verksamhetsledningssystem, Povel. Därför ser du framemot att vara den som utvecklar våra interna rutiner, samt säkerställer att vårt regelverk och arbetssätt följs ute i produktionen.

I rollen förväntas du stötta verksamheten i användningen av vårt ledningssystem och vara en viktig del i att våra medarbetare utbildas och informeras på rätt sätt för att vi ska kunna fortsätta leverera kvalitetssäkrade tjänster och produkter. Det innebär att du behöver vara lyhörd för lagstiftning, regelverk och andra ändringar som kan påverka våra rutiner. Du är ansvarig för våra interna revisoner och är kontaktperson mot de reviderade organ som hanterar vår Poveldiplomering.

Våra medarbetare är de viktigaste personerna hos oss på Contractor och i din roll är detta särskilt påtagligt. Du ser dig själv som en person som har lätt att informera, motivera och utbilda andra och som kan bidra till Contractors framdrift genom att driva frågor om arbetsmiljö, arbetssätt och kvalitet både självständigt och målmedvetet. Hos oss blir du en god förebild och en ambassadör för säkra, hållbara och hälsosamma arbetssätt inom arbetsmiljö.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av kvalitetsarbete, arbetsstandarder och verksamhetsledningssystem i olika former. Det är önskvärt om du harerfarenhet från bygg och anläggningsbranschen, men det är inget krav. Idag har vi ett vasst KMA-team som tillsammans driver frågorna om miljö, arbetsmiljö, kvalitet och kommunikation. Om du har erfarenhet av att leda ett team och gillar att ta det ansvaret är det definitivt meriterade.

Som person vill vi att du upplever dig vara en god pedagog och kommunikatör. Av den anledningen är det ett stort plus om du har lätt för att skapa kontakt med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Då vårt ledningssystem hanteras helt digitalt är det också bra om du känner dig bekväm med att hantera digitala system och programvaror. 

Vilka är vi?

På Contractor arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. Vi tror att framtiden i Norrland är hållbar. Därför kan du som KMA-samordnare på Contractor vara säker på att ditt jobb spelar roll. Både idag och imorgon. Hos oss bryter du ny mark och tar dig an det outforskade. Du utvecklar och utvecklas tillsammans med ett team av några av Norrlands mest engagerade och duktiga samhällsbyggare. För vi tror på platsen där vi verkar och människorna som bor här. Och det tänker vi fortsätta med.

På Contractor bygger vi ett levande Norrland som varar i generationer. Vill du vara med?

Så här lämnar du din ansökan

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Skellefteå, Umeå eller Sundsvall.

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta gärna vår HR-ansvariga Lena Forsgren på 010-130 78 93. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar.

 När du klickar på “Sök tjänsten” så kommer du att länkas till jobbet.se och därifrån gör du din ansökan. 

Sista dag för ansökan är 2020-12-15, men urval görs löpande. Välkommen till Contractor!

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf