Erfaren platschef mark

Erfaren platschef mark

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som markarbetare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef på Contractor Mark så kommer du ansvara för våra projekt inom mark och anläggnings. Du kommer att arbeta nära VD och projektchef med fullt ansvar för de projekt du driver, med personal- och ekonomiskt ansvar. Arbetet bedrivs i ett nära samarbete med övriga medarbetare och koncernens stödfunktioner. Antalet projekt du har igång samtidigt varierar beroende på projektens storlek och krav.

Kompetens och personliga egenskaper

För att du ska passa in i rollen som platschef hos oss är engagemang och driv nyckeln till framgång för dig. Vi är ett familjärt gäng som hjälper varandra och som har roligt på jobbet.  Vi ser gärna att du har en längre tids erfarenhet av liknande roller inom bygg- och anläggning. Det är önskvärt om du har goda kunskaper om entreprenadjuridik och mängdreglering enligt mät- och ersättningsregler i MER.

Vi vill att du är ansvarstagande och effektivt driver projekten på ditt ansvarsområde framåt. Du har en god samarbetsförmåga och är förtroendeingivande i din kommunikation med medarbetare och kollegor. Du är affärsmässighet och gillar att jobba mot uppsatta mål, såväl dina egna som projektets och företagets

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår Projektchef David Andersson 070-253 13 38, VD P-A Wass 070-394 06 26 eller HR Lena Forsgren 010-130 78 93.

Ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se märk ansökan med Ref nr: 2020:7. Sista dag för ansökan är 2020-01-20 men vi gör urval löpande.

Vilka är vi?

På Contractor mark i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf