Erfaren platschef

Erfaren platschef

Skellefteå

Sök tjänsten

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som platschef på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor
Att jobba som platschef hos oss innebär ett omväxlande jobb med stort eget ansvar från början till slutet av våra byggprojekt. Tillsammans med våra engagerade duktiga medarbetare leder du projekten och levererar hög kvalitet i rätt tid till våra nöjda kunder. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på typen av projekt du ansvarar för, men arbetet innehåller ansvar för tidsplanering, projektens ekonomi, produktionsledning, personalansvar, samordning med underleverantörer och kundkontakter. Till din hjälp har du såklart tillgång till stödresurser såsom kalkyl, KMA, HR och inköp.

Dina kvalifikationer och personliga egenskaper
För den här rollen söker vi dig som har byggteknisk kompetens och erfarenhet som ledare inom byggentreprenader. Vi behöver en erfaren platschef som drivit ett flertal olika entreprenader som vill fortsätta utvecklas i sin yrkesroll och som vill vara med och bygga vår organisation och sin framtid. Vi tror att du gillar utmaningar, känner dig trygg i din roll som ledare och vill vara med och påverka.

En av dina viktigaste uppgifter är att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som medarbetare. En platschef hos oss skapar motiverade och engagerade team som jobbar mot samma mål. Du är också duktig på att planera, organisera projekt och skapa lönsamma affärer. Du ser möjligheter och gillar problemlösning.

Krav:
– Tidigare erfarenhet av branschen
– B-körkort
– Erfarenhet som ledare och chef

Meriterande:
– Relevant utbildning
– God planeringförmåga
– Strukturerad och ordningsam

Vilka är vi?
På Contractor i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Mer information
Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta vår VD i Skellefteå Kurt Nyström 010-130 78 77 eller Lena Forsgren, HR-ansvarig på 010-130 78 93.

Ansökan
Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. När du klickar på “Sök tjänsten” så kommer du att länkas till jobbet.se och därifrån gör du din ansökan.

Sista dag för ansökan är 2021-03-21.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf