Erfaren platschef bygg

Erfaren platschef bygg

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som platschef på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som platschef hos oss innebär ett omväxlande jobb med stort eget ansvar från början till slutet av våra byggprojekt. Tillsammans med våra engagerade duktiga medarbetare leder du projekten och levererar hög kvalitet i rätt tid till våra nöjda kunder. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på typen av projekt du ansvarar för men arbetet innehåller ansvar för tidsplanering, projektens ekonomi, produktionsledning, personalansvar, samordning med underleverantörer och kundkontakter. Till din hjälp har du tillgång till stödresurser såsom kalkyl, KMA, HR och inköp.

Din kompetens och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har byggteknisk kompetens och erfarenhet som ledare inom byggentreprenader. Vi behöver en erfaren platschef som drivit ett flertal olika entreprenader som vill fortsätta utvecklas i sin yrkesroll och som vill vara med och bygga vår organisation och sin framtid. Vi tror att du gillar utmaningar, känner dig trygg i din roll som ledare och vill vara med och påverka. En av de viktigaste uppgifterna är att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som medarbetare. En platschef hos oss skapar motiverade och engagerade team som jobbar mot samma mål. Du är också duktig på att planera, organisera projekt och skapa lönsamma affärer. Du ser möjligheter och gillar problemlösning.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår VD i Skellefteå Kurt Nyström 010-130 78 77 eller HR Lena Forsgren 010-130 78 93

Ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se märk ansökan med Ref nr 2020:24 Sista dag för ansökan är 2020-07-30 men vi gör urval löpande.

Vilka är vi?

På Contractor i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf