Ekonomiadministratör, vikariat

Ekonomiadministratör, vikariat

Umeå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som ekonomiadministratör på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Vi söker nu en medarbetare som kan kliva in och hjälpa oss på ett vikariat som ekonomiadministratör i ungefär 1,5 år.

Som ekonomiadministratör på Contractor är du vår stadiga stomme på kontoret som självständigt driver dina egna arbetsuppgifter. Du är lagets hjälpsamma hand och är lyhörd för de som kan tänkas behöva din hjälp. Du ansvarar huvudsakligen för kundfaktureringen, vilket innebär allt ifrån att sammanställa fakturaunderlag, till att slutfakturera till kund.

Som person hoppas vi att du är en som ser möjligheter och gillar problemlösning. Vi önskar även att du är en varm och närvarande person som gärna möter upp eventuella besök och lotsar dem rätt om någon av dina kollegor skulle vara ute på språng.

Hos oss på Contractor blir du som ekonomiadministratör en självklar och viktig del i den dagliga driften på kontoret. Och naturligtvis kommer det finnas stora möjligheter att själv utveckla och påverka din roll hos oss.

Dina kvalifikationer

För att lyckas bra med jobbet tycker vi att det vore önskvärt om du har jobbat med administration tidigare. Du ser dig själv som en ordningsam initiativtagare som klarar av att hantera och planera stora delar av din egen arbetstid. Att du har god datorvana är ett krav då våra processer så långt som möjligt är digitala. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från byggbranschen, om du bor på orten och om du har erfarenhet av affärssystemet Pyramid.

Med rollen ingår dessutom en del kundkontakt och därför vill vi att du är serviceinriktad och någon som inte kommer ha några problem att prata med kunderna.

Vilka är vi?

På Contractor i Umeå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta vår redovisningschef Susanne Karlsson på 010-130 78 95 eller ansvarig rekryterare Lena Forsgren 010-130 78 93.

Tjänsten är ett vikariat om cirka 18 månader och är placerad i Umeå.

Sista dag för ansökan är 2020-11-30, men urval görs löpande. När du klickar på “Sök tjänsten” så kommer du att länkas till jobbet.se och därifrån gör du din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf