Arbetsledare/utsättare

Arbetsledare/utsättare

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som arbetsledare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som arbetsledare/utsättare hos oss innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du kan jobba med flera mindre byggserviceprojekt eller så jobbar du tillsammans med en platschef på ett större projekt. Du bidrar vid planering och leder projekten framåt, följer upp tidplaner och fördelar resurser. Du deltar vid framtagande av tidplaner och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du ser till att material finns tillgängligt och har en ständig kommunikation med övriga medarbetare i projektet. Arbetsuppgifterna som utsättare innebär att du driver mätningsarbeten i projektet, har koll på ritningar och mätdata.

Din kompetens och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har byggteknisk kompetens och erfarenhet. Vi söker efter dig som kan och gillar att jobba med utsättning. Du har en god organisations- och planeringsförmåga, gillar utmaningar, att tänka nytt och att leda andra. Vi tror att du en social och positiv lagspelare som gillar att driva framåt men samtidigt har bra koll på kvalitet och resultat. Du ser möjligheter och gillar problemlösning. Det är önskvärt att du jobbat med totalstation, har du kunskap inom 3D-projektering och maskinstyrning är det meriterande.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår VD i Skellefteå Kurt Nyström 010-130 78 77 eller HR Lena Forsgren 010-130 78 93

Ansökan

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se märk ansökan med Ref nr 2020:25 Sista dag för ansökan är 2020-07-30 men vi gör urval löpande.

Vilka är vi?

På Contractor i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Så om du är rädd för att sluta utvecklas och bara göra samma saker, eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör? Varmt välkommen med din ansökan.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf