Arbetsledare Bygg

Arbetsledare Bygg

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som arbetsledare på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Som arbetsledare på Contractor jobbar med flera av våra byggprojekt där du ansvarar för den dagliga arbetsledningen. Du är en person som gillar omväxling och stort eget ansvar och har inga problem att driva projekt självständigt och målmedvetet. I rollen som arbetsledare är det du som leder projekten framåt genom att bland annat ta fram och följa upp tidsplaner, fördela resurser, utföra arbetsberedningar och säkerställa att material finns tillgängligt. Du gillar problemlösning och ser hellre möjligheter än omöjligheter. Samtidigt som du är en varm och närvarande person som tycker om att samarbeta och finnas där för andra människor. För som arbetsledare jobbar du också med att informera och motivera dina medarbetare under projektets gång.

Dina kvalifikationer

För att lyckas bra med jobbet söker vi dig med byggteknisk kompetens och erfarenhet. Att du har god organisations- och planeringsförmåga tror vi är en viktig förutsättning för att du ska trivas i rollen. Du ser dig själv som en kreativ ledare med förmåga att skapa motiverade och engagerade team som jobbar mot samma mål – att tillfredsställa, eller till och med överträffa, kundens förväntningar.

Men vi tror också att mycket går att lära på jobbet. För vi vet att rätt person inte alltid är den med mest erfarenhet. Därför hoppas vi att du söker även om du inte prickar av alla kvalifikationer. Om du visar engagemang, nyfikenhet och vilja att våga, och vi ser potentialen i dig som person, är chanserna precis lika stora för dig som för någon annan.

Vilka är vi?

På Contractor i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör?

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta Ann Karlberg, HR-ansvarig på 010-130 78 09. Ansökan skickas med CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 20:8 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-01-20, men urval görs löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf