Anbudsingenjör

Anbudsingenjör

Skellefteå

Sök tjänsten

Ett levande Norrland.

Vi på Contractor vet att det är människorna som gör skillnad. Skillnad för sig själva, för platsen där vi verkar och för alla som bor där. Därför vill vi bli fler – och växa till tusen. Som anbudsingenjör på Contractor är du med och bygger ett levande Norrland som varar i generationer.

Du på Contractor

Som anbudsingenjör på Contractor är du en viktig kugge i vårt sätt att ta hem, starta och driva framgångsrika projekt som alla delaktiga kan känna stolthet till. Du arbetar nära projekten och följer med från ett tidigt skede till färdigställd byggnad. Därför är din roll bred och varierad och innefattar bland annat ansvarande av anbudskalkyler, marknadsbevakning, kontakt med underleverantörer, medverkan i upphandling av samarbetspartners och framtagande av budget. Dessutom är du ett naturligt stöd till vd, projektingenjörer och platschefer som alla har behov av din kompetens och strukturerade arbetssätt.

Hos oss på Contractor är du viktig, helt enkelt. Och många gånger början av vår nästa affär.

Dina kvalifikationer

För att lyckas bra med jobbet tycker vi att det vore önskvärt om du har erfarenhet  av att jobba i olika byggprojekt och av anbudskalkyler. Vi tror även att det är bra om du har förståelse för byggprocessens förutsättningar och villkor och grundläggande kunskap om byggproduktion. God kännedom om kostnadsnivåer och tekniska lösningar är ett stort plus.

Du ser dig själv som en noggrann och driven person som gärna samarbetar med andra för att hitta den bästa lösningen. Därför hoppas vi att du är en person som ser möjligheter och är kreativ i din problemlösning. Vana av att arbeta med Office-programmen är nödvändigt och erfarenhet av BidCon och Power Project är meriterande.

Vilka är vi?

På Contractor i Skellefteå arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Och vi växer, hela tiden. På Contractor har du därför stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling. Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss. För på Contractor bygger vi ett levande Norrland.

Är du nöjd med vad du gör?

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta Ann Karlberg, HR-ansvarig på 010-130 78 09. Ansökan skickas med CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 2020:3 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-01-20, men urval görs löpande.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf