Contractorskolan

Contractorskolan
– praktisk väg till ditt nya yrke.

Contractorskolan är precis vad det låter som: vår egen skola för dig som vill jobba inom bygg men inte har utbildningen för det – ännu. 

Det finns många vägar in i byggbranschen och för dig som inte skaffat en yrkesutbildning tidigare är det aldrig försent att byta bana. På Contractor har vi i perioder haft möjlighet att ta in drivna personer som bestämt sig för att jobba med bygg och gett dem förutsättningar att lära sig jobbet hos oss. 

Rent praktiskt fungerar Contractorskolan som en provanställning där du utbildar dig i ett yrke samtidigt som du arbetar. Du får en handledare vid din sida som stöttar dig i det dagliga arbetet och du läser teori på din fritid. Under utbildningstiden får du en lön på 75% som höjs efter provanställningens slut och sedan avgör yrkesnämnden hur många timmar du ska arbeta som lärling innan du är helt klar. Efter utbildningen kan du titulera dig som antingen snickare, plattsättare eller betongarbetare och motta ditt yrkesbevis. 

Är du intresserad av Contractorskolan? I dagsläget är skolan fullsatt men hör gärna av dig så berättar vi mer, eller håll utkik här på hemsidan och i våra sociala kanaler för information om nästa intag.